"Cu mine se petrece ceva. O viaţă de om." Marin Sorescu

Nu contează cât de departe suntem.. contează în ce direcție ne îndreptăm..

miercuri, 27 ianuarie 2016

BurningMan - once is not enough

      'A city in the desert. A culture of possibility. A network of dreamers and doers.'


    A inceput in '86 cand doi prieteni au facut un om din lemn si iau dat foc..cativa oameni curiosi s-au adunat in jur si asa a inceput Burningman..o idee ce a crescut an de an, s-a dezvoltat si astazi este un concept greu de definit in cuvinte..pentru unii este un festival de muzica, pentru altii sursa de inspiratie, altii se duc acolo pentru a se intelege mai bine, pentru a trece peste pierderea cuiva drag, altii isi expun ideile..se defineste in functie de starea si scopul fiecarui participant..70.000 de oameni si poate tot atatea denumiri..

    In prezent se organizeaza in mijlocul desertului Nevada..timp de 8 zile pustietatea prinde viata.. se formeaza un cerc imens de campat iar centrul este liber unde se contruiesc diverse constructii din lemn apoi li se vor da foc..se intrepatrund toate culturile lumii intr.un cerc..
Unii asculta muzica, altii mediteaza, altii scriu, picteaza, altii beau..poti face orice cu conditia sa fii tu insuti.. sa fii parte al acelui intreg..

   Este o posibilitate catre orice atat timp cat ai o viziune in viata..si daca nu ai nicio viziune lasa-l pe Burningman sa-ti lumineze o cale..

   Ceva similar exista si la noi cunoscut sub numele de Electric Castle si recomand oricui vrea si altceva..

   Burningman este magic..imi imaginez un om trecand pe acolo la o saptamana distanta, totul a disparut..a ars....si-ar spune: 'Doamne ce pustietate..cine ar putea face vreodata ceva aici?'

    Depinde de noi să vedem posibilitățile..să creăm legăturile care trebuie..




                                #believe

                              #recomand                            #link către site-ul oficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu